Binnenspeelgoed

De grootste collectie binnenspeelgoed voor alle leeftijden vindt u in de speelgoedwinkel van Alteveer. Natuurlijk vindt u bij ons de grote merken zoals Lego, Playmobil, Siku, Brüder, Ravensburger, Zapf en Schleich. Maar ook tal van andere merken en productgroepen zijn ruim aanwezig in onze winkel.

Het is bijna onmogelijk om alles op te noemen wat we zoal verkopen. Via onze website hopen we vooral met foto’s van onze winkel een indruk te geven van de keuzemogelijkheden. Graag zien we u en jullie in onze winkel om alles met eigen ogen te bekijken. Neem gerust eens de tijd om alles op het gemak te bekijken.

Hieronder geven we een kleine indruk van ons assortiment binnenspeelgoed.


Lego

De bekende bouwsteen uit Denemarken. De laatste tijd veel nagemaakt, maar er is toch maar één echte. En wie denkt dat LEGO alleen voor jongens is, heeft het mis. Ook voor de meiden betekent LEGO uren speelplezier, want met LEGO kun je alles maken!

Lego Duplo

Voor de jongste kinderen is er LEGO Duplo, speciaal voor de meiden is de LEGO Friends serie, voor de gevorderde bouwer (ook volwassenen!) is er LEGO Star Wars en Technic. En bij NOORDENNEN is de LEGO ook nog eens alle dagen extra voordelig! Dus vanaf nu hoeft u geen kortingsacties meer af te wachten, u gaat gewoon naar NOORDENNEN.

Playmobil

Hele generaties kinderen spelen al met het prachtige speelgoed van Playmobil. Sinds 1974 zijn er maar liefst 2,7 miljard speelfiguren geproduceerd. De poppetjes zijn herkenbaar aan het bijzondere kapsel en een grote glimlach. Een glimlach die we ook terug zien bij de kinderen als ze voor de grote Playmobil afdeling staan.
klik op de afbeelding voor vergroting

V-tech

Leren is kinderspel! VTech staat voor leuk speelgoed waar kinderen wat van kunnen leren. Met een team van experts en grondig onderzoek maakt VTech speelgoed waar je niet alleen plezier mee beleeft, maar ook nog wat van leert! U kent VTech ook van de TOETtoet en ZOEFzoef series. Maar ook voor de oudere kinderen is er veel leuks te ontdekken op de afdeling met Vtech producten zoals een action-camera, kidizoom camera of sprekend dagboek.
klik op de afbeelding voor vergroting

Bruder

Het speelgoed van het merk Bruder valt onder de categorie “Duitse degelijkheid”. Tractoren en vrachtauto’s zoals de kinderen ze op de weg en op het land ook tegenkomen, de details maken het helemaal af!
klik op de afbeelding voor vergroting

Siku

De Siku auto’s, tractoren, aanhangers en landbouwmachines zijn grotendeels gemaakt van metaal en waar nodig is kunststof gebruikt. Dit staat garant voor veel speelplezier en een lange levensduur. Er zijn in drie “schalen” beschikbaar; van 1:87 (te combineren met modelspoor) 1:50 en de grotere variant 1:32. Wist u dat er ook RC Siku tractoren zijn, met een afstandsbediening zijn deze zelf te besturen. Het merk Kidsglobe maakt voor o.a. Siku (maar ook Schleich en Bruder) prachtige houten stallen en schuren. Natuurlijk vindt u deze ook bij Noordennen in Alteveer.
klik op de afbeelding voor vergroting

Schleich

Paarden, honden, katten, wilde dieren, of eigenlijk kunnen we het beter omschrijven als een complete dierentuin aan dieren wordt gemaakt door het prachtige merk Schleich. Nergens vindt u in de omgeving zo’n grote afdeling met deze mooie dieren en accessoires zoals auto’s, stallen en voer. De dieren van Schleich zijn geschikt voor jonge kinderen, oudere kinderen en zelfs in de vitrinekast of op de vensterbank zijn ze zeer geschikt.
klik op de afbeelding voor vergroting

Spellen, puzzels, knutselen…

Gezellig aan tafel een spelletjes spelen, een mooie legpuzzel leggen of iets moois knutselen met elkaar. Ook daarvoor kunt u terecht bij Noordennen. In onze uitgebreide spellenwand staan o.a. gezelschapsspellen van 999 games, Ravensburger, Jumbo, Hasbro en Mattel maar ook spellen voor één persoon van o.a. Smart Games ontbreken natuurlijk niet. Legpuzzels zijn er in allerlei soorten en maten, van 2 stukjes tot meer dan 3000 stukjes zijn aanwezig. En zoals u van ons gewend bent, ook op het gebied van knutselen is de keuze reuze: knutselboeken, papier, verf, scharen, knutselpakketten of strijkkralen, het is er allemaal.
klik op de afbeeldingen voor vergroting

Houten speelgoed

Het bekendste houten speelgoed is misschien wel de houten treinbaan. Wij verkopen o.a. de houten treinbanen van het merk BigJigs en Brio. Heeft u thuis een treinbaan van een ander merk, grote kans dat dit op elkaar past, twijfelt u: vraag het ons gerust, of neem een stukje rails mee naar de winkel. Naast de houten treinbanen verkopen we ook nog veel ander houten speelgoed, hierbij valt de denken aan houten (knopjes)puzzels, houten kinderwagens, houten buitenspeelgoed, houten hobbelpaarden, poppenkasten en houten stallen.
klik op de afbeelding voor vergroting

Voor de poppenmoeders…

De poppenmoeders en poppenoma’s kijken hun ogen uit op de afdeling voor poppenspulletjes. Of het nu gaat om een mooie nieuwe jongentjes of meisjes pop gaat, om uitbreiding van de poppengarderobe, een mooie nieuwe buggy, wandelwagen of een complete poppen(baby)kamer, het wordt moeilijk kiezen.
klik op de afbeelding voor vergroting

De verkleedkist…

Een ridder met zijn prinses, de politieagent en de boef, de indianen en cowboys, de doktoren en zusters, iedereen heeft op z’n tijd een nieuw kostuum of iets anders nodig, ook zij zijn op het juiste adres bij Noordennen in Alteveer.
klik op de afbeelding voor vergroting

En nog veel meer…

Het is bijna onmogelijk om alles op te noemen wat u bij ons in de winkel kunt vinden. Temeer ook omdat we dagelijks nieuwe producten in ons assortiment opnemen. We hopen dat u een indruk gekregen heeft van onze winkel en mocht u vragen hebben over een bepaald product, neem gerust contact met ons op!

Call Now Button