Buitenspeelgoed

Wat is er leuker voor groot en klein dan lekker buiten zijn. Om die reden hebben we dan ook geen multimedia afdeling maar een zeer grote afdeling met allerlei buitenspeelgoed. Van rollend materiaal tot grote trampolines en glijbanen voor de jongste onder ons. De foto’s hieronder geven een impressie van onze collectie, maar kom gerust langs om een proefrit te maken.

Hieronder geven we een kleine indruk van ons assortiment buitenspeelgoed

Skelters

Inmiddels alweer 25 jaar geleden begon Noordennen als Noordennen Skelters. Inmiddels is onze collectie enorm uitgebreid maar de Berg Skelter is nooit verdwenen. Een Berg skelter is zeer robuust, geschikt dus voor vele avonturen. Dankzij de hoogwaardige materialen en de perfecte afwerking gaat een Berg skelter erg lang mee. Er is al een skelter voor kinderen vanaf 2,5 jaar!
klik op de afbeelding voor vergroting

Traptractoren

Voor kinderen vanaf 2 jaar is er hun eerste eigen traptractor, in hun favoriete merk of kleur. We verkopen de traptractoren van het merk Rolly Toys. Zijn de loopriemen van de wielen van uw traptractor versleten, we verkopen deze ook los zodat de tractor weer jaren mee kan.
klik op de afbeelding voor vergroting

Driewielers, loopfietsen en trapfietsen

Voor alle leeftijden is er wel een geschikte fiets: voor de jongste een driewieler, eventueel met duwstang zodat een extra duwtje in de rug altijd gegeven kan worden. Kinderen vanaf 2 jaar kunnen zichzelf voortbewegen op een loopfiets van bijvoorbeeld Puky. En ook voor een trapfiets bent u bij ons op het goede adres. En hebben de kinderen even geen zin om te trappen: neemt u dan eens een kijkje bij onze collectie ACCU-voertuigen!
klik op de afbeelding voor vergroting

Trampolines

Behalve rollend speelgoed biedt natuurlijk ook de trampoline onbeperkt plezier voor in uw achtertuin! Of je nu kiest voor een kleinere of grote trampoline, met zwaardere of lichtere veren, bij ons kunt u ze testen. En heeft u al een trampoline maar is de beschermrand aan vervanging toe, ook daarmee helpen wij u graag.
klik op de afbeelding voor vergroting

En dan voor de warme zomerdag…

Voor de warme zomerdagen hebben we een uitgebreide collectie opblaaszwembaden, framebaden en diverse onderhoudsmiddelen zoals chloor. Ook accessoires zoals trapjes, schoonmaaksets en afdekzeilen hebben we in diverse soorten en maten. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden. En als het zwembad dan eenmaal staat: zwembandjes, zwemringen, snorkelsets en waterballonnen zijn er volop! En natuurlijk kunnen deze dingen ook allemaal mee naar het meer, strand of publiek zwembad.
klik op de afbeelding voor vergroting

Zandbakken

Lekker spelen in het zand, leuk voor ieder kind! Een zandbak biedt voor kinderen vele speelmogelijkheden en stimulering van de zintuigen. Voor de kleintjes voelt zand heel interessant aan, vooral als het fijne droge zandkorrels zijn of, vermengd met water, als een soort cement waarvan je van alles kunt maken, bijvoorbeeld taartjes van zand of zandkastelen. En is de zomer dan voorbij: kijkt u dan eens in de winkel bij het (binnen)speelzand van o.a. het merk Kinetic Sand. Uren speelplezier met zand aan tafel.
klik op de afbeelding voor vergroting

Glijbanen

In het rijtje van rijden, springen hoort ook het glijden. Glijbanen vindt u bij ons in verschillende hoogtes en kleuren. Op enkele kunt u zelfs een waterslang aansluiten voor nog meer plezier tijdens warme dagen. Zo hebben we ook een glijbaan die u op een houten speeltoestel kunt bevestigen, ook aan deze glijbaan kan een waterslang bevestigd worden.
klik op de afbeelding voor vergroting

Buitenspellen en spelen

Buitenspelen met buitenspellen. Leuk en onmisbaar voor hun ontwikkeling. Voor kinderen is er niks heerlijkers dan lekker buiten bezig zijn en samen met vriendjes de wereld ontdekken en met elkaar nieuwe spelletjes bedenken. Of het nu gaat om ringwerpen, tennissen, jeu de boules of het bekende campingspel KUBB, een zakje knikkers, vliegers of een parachutemannetje: u vindt deze dingen bij het het buitenspeelgoed.
klik op de afbeelding voor vergroting

Call Now Button